Geplaatst op door

Dit is geen mug!

Kijk eens goed!  Het is geen mug.  Het is een mini-drone met beeld- en klankopname.  Speciaal ontworpen door de Verenigde Spionnenstaten voor gebruik in steden.  Het kan zich op u neerlaten, een DNA-staaltje nemen of iets op uw huid achter laten zodat u steeds kan gevonden worden.  Het kan zich op uw kleding of in uw haar nestelen om zo mee naar huis genomen te worden.  Fantasie?  Nu nog wel, maar alles is mogelijk gezien het feit dat de Amerikaanse regering een wetsvoorstel goedgekeurd heeft om drones operatief te maken.

All Star Chuck Eyelets Big Taylor TrainersKleur zilvergrijs Ox Casual Junior Converse PkZOlwiTXuGeplaatst in Merkwaardig

[PERSBERICHT – 27 augustus 2013]

Afkoopwet voor criminelen schiet doel compleet voorbij

 Parlement werd in de maling genomen; voorspellingen van Vlaams Belang komen uit

 Het Vlaams Belang is absoluut niet verbaasd over de cijfers inzake de toepassing van de afkoopwet door de parketten. De analyse die de krant De Tijd vandaag brengt, klopt als een bus: het is inderdaad zo dat de toenmalige meerderheidspartijen in 2011 argumenteerden dat de wet vooral werd ingevoerd voor belastingfraudeurs en witteboordcriminelen. Minister van Justitie Stefaan de Clerck stelde toen: “Dit instrument zal voornamelijk geschikt zijn voor vermogensrechtelijke inbreuken, dus voor financiële en fiscale misdrijven, doch wordt hiertoe niet beperkt. Voor fiscale delicten zal voorliggende methodiek uiteraard ideaal zijn. (…) Het zal namelijk remediëren aan de thans bestaande bijzonder problematische situatie op het vlak van de onredelijk lange duurtijd van strafprocessen in financiële en fiscale zaken.”

Uit de praktijk blijkt nu dat de afkoopwet in 2012 slechts in 11 financiële dossiers gebruikt werd op een totaal van 6.677 toepassingen. Dat is 0,16 procent of minder dan 2 promille. Tijdens de besprekingen in het parlement heeft het Vlaams Belang meermaals gewaarschuwd dat de wet volop zou misbruikt worden om zware criminelen te bevoordelen die wel degelijk voor een gevangenisstraf in aanmerking komen. We hebben er toen expliciet op gewezen dat ook plegers van drugtransacties en zware diefstallen van dit gunstregime zouden genieten. Dat blijkt nu inderdaad ten overvloede het geval te zijn: Event Shirt Design Company Idee n Evenementen Voor T L54Aj3R“zware diefstallen, diefstallen met geweld, opzettelijke slagen en verwondingen, drugs of doping en zelfs verschillende feiten van seksuele uitbuiting, aanranding en verkrachting” genoten de voorkeursbehandeling van de afkoping, zodat bemiddelde daders konden ontsnappen aan een echte strafrechtelijke veroordeling en een strafregister.

Voor het Vlaams Belang is dit vele bruggen te ver. Dit is zuivere klassenjustitie en dus onrecht in plaats van recht. Ook Karel van Cauwenberghe, voorzitter van de vereniging van onderzoeksrechters, was die mening van meet af aan toegedaan: “Het is toch wel een bizarre manier van werken. Wie rijkgevulde zakken heeft, zal zijn proces kunnen afkopen. Dit zijn de happy few. Maar wat met de andere verdachten in dezelfde zaak, die niet kunnen betalen? Zij riskeren nog wel een veroordeling en een celstraf. Zo creëer je parallelle rechtspraak” (De Tijd, 4 maart 2011).

De oorzaak van dit zeer merkwaardige gedrag van het openbaar ministerie hangt uiteraard samen met het beleid van straffeloosheid in dit land, dat door de huidige regering en door minister Turtelboom nog wordt versterkt: wanneer gevangenisstraffen onder de drie jaar in de regel niet meer worden uitgevoerd, hoogstens met een enkelband, dan creëert dit een vrijgeleide voor de parketten voor een ongebreidelde reeks van immorele voorstellen, om toch een zekere greep op de onveiligheidssituatie te krijgen. Maar het resultaat is nog grotere straffeloosheid en een aanmoediging voor criminelen om voort te doen.

Het Vlaams Belang kan zich niet neerleggen bij deze gang van zaken en zal zowel in Kamer als Senaat een grondige evaluatie en bijsturing van de wet eisen. Wij kunnen leven met een minnelijke schikking bij kleine vergrijpen voor wie voor het eerst in aanraking komt met het gerecht. Niet met een voorkeurbehandeling van zware criminelen en nog minder met de verglijding van Justitie naar het niveau van een beestenmarkt vol sjacheraars.  

Bart Laeremans
Senator

Bert Schoofs
Volksvertegenwoordiger

Hagen Goyvaerts
Volksvertegenwoordiger

Geplaatst op All Star Chuck Eyelets Big Taylor TrainersKleur zilvergrijs Ox Casual Junior Converse PkZOlwiTXu door

Iraanse Ayatollah Khamenei: Als Amerika aanvalt zal het hele Midden Oosten brandwonden oplopen’ – Ook strijdkrachten Perzische Golf in verhoogde staat paraatheid

Britse Tornado op de luchtmachtbasis Akrotiri op Cyprus (archieffoto).

De lang voorspelde en gevreesde Westerse aanval op Syrië komt steeds dichterbij nu de eerste gevechtsvliegtuigen en transporttoestellen op de Britse luchtmachtbases Akrotiri op Cyprus zijn geland. De basis bevindt zich op slechts 270 kilometer afstand van de Russische marinebasis in de Syrische havenstad Tartus. (1)

 Uit een vorig jaar gelekte memo van de inlichtingenexperts van Stratfor bleek dat Cyprus als de belangrijkste basis zal worden gebruikt voor militaire actie tegen Syrië. Stratfor constateerde toen al dat het geen eenvoudige opdracht zal worden, omdat de relatief sterke Syrische luchtverdediging mobiel is en de beschikking heeft over SA-17 afweerraketten en mogelijk ook over de door Rusland beloofde geavanceerde SA-300 systemen, die een gevaar voor ieder Westers toestel vormen.

Grijpt de Russische vloot in?Pegasus 35 Air hardloopschoen Zoom Nike damesrood kPiOXuTZw

In de wateren rond Cyprus en voor Syrië koersen nog altijd een groot aantal Russische oorlogsschepen, waaronder mogelijk ook enkele kernonderzeeërs. Het lijkt er sterk op dat de Russen binnenkort gedwongen zullen worden een ingrijpend besluit te maken: terugtrekken zodra de Westerse aanval op Syrië begint, waardoor de decennialange bondgenoot van Moskou in het Midden Oosten hetzelfde lot als Libië dreigt te ondergaan, of… ingrijpen. In dat laatste geval is de eerste directe militaire confrontatie tussen Oost en West een feit.

Westerse propaganda

Net als voor de militaire aanval op Libië staan de Westerse media weer bol van de misleidende propaganda die ons burgers moet overtuigen dat optreden tegen Syrië meer dan gerechtvaardigd is, omdat het ‘wrede regime’ van Assad chemische wapens zou hebben gebruikt. Zoals we het afgelopen jaar vaak hebben laten zien zijn het juist de door het Westen gesteunde islamistische rebellen die de meest gruwelijke misdaden tegen gewone Syriërs begaan. De VN constateerde in mei dat niet het regeringsleger, maar de opstandelingen in minstens drie plaatsen chemische wapens hebben gebruikt.

De doorzichtige opmerkingen van de VN-secretaris generaal Ban Ki-moon, die afgelopen zondag verklaarde dat het VN-team in Syrië alleen mag uitzoeken OF er chemische wapens zijn gebruikt, maar niet door WIE, zijn duidelijke signalen dat er opnieuw een duister spelletje wordt gespeeld (2). De politieke machtselite lijkt er echter te vertrouwen dat de burgers in het Westen zich opnieuw graag laten misleiden en weer een nieuwe, al 20 jaar geleden geplande (3) oorlog zullen accepteren.

Iran

Bij deze nieuwe oorlog zou ook Iran betrokken kunnen raken. Opperleider Ayatollah Khamenei liet er geen misverstand over bestaan: ‘Als de Amerikanen Syrië aanvallen, zal het hele Midden Oosten brandwonden oplopen.’ Dit was voor de VS reden om ook zijn strijdkrachten in de Perzische Golf in verhoogde staat van paraatheid te brengen (4).

 Xander

(1) Zero Hedge
(2)

All Star Chuck Eyelets Big Taylor TrainersKleur zilvergrijs Ox Casual Junior Converse PkZOlwiTXu

Infowars (Wall Street Journal)
(3) Washington Blog
(4) DEBKA

http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/08/Eerste-gevechtsvliegtuigen-landen-op-Cyprus-voor-aanval-op-Syri

 

Geplaatst op door

Klik om te vergroten
Studio RonyAll Star Chuck Eyelets Big Taylor TrainersKleur zilvergrijs Ox Casual Junior Converse PkZOlwiTXu

Geplaatst op All Star Chuck Eyelets Big Taylor TrainersKleur zilvergrijs Ox Casual Junior Converse PkZOlwiTXu door

Volgens de Organisation International de la Francofonie bestaat de samenstelling van de belgische bevolking uit 77% Franstaligen en twee minderheden Nederlands- en Duitstaligen. 

Op hun webstek staat er duidelijk:

het land b telt 10 698 000 (2010) inwoners, waarvan Afdrukken shirt Printingcrawley T shirt T Afdrukken Crawley gbY6f7yv8 243 900 (2010) Franstalig zijn.

Niet te verwonderen dat de rest van de wereld denkt dat la belgique een uitsluitend Franstalig land is.

Marnix

 

Geplaatst op door

         Eyskens aan het woord

Eyskens, niet bepaald onze dikste vriend, pleitte ervoor dat de Vlaamse partijen in de federale regering de krachten zouden bundelen en samen, d.m.v. een soort platform zouden uitwerken, een ‘alliantie voor de toekomst’.  Met een gezamenlijk programma en een gezamenlijke tactiek in antwoord op degenen die het land b willen  kapot maken.

“Worden de verkiezingen een referendum voor of tegen de splitsing van belgië?”All Star Chuck Eyelets Big Taylor TrainersKleur zilvergrijs Ox Casual Junior Converse PkZOlwiTXu,  vraagt Polspoel.  Eyskens geeft daarop zijn tsjevenuitleg, met een verwijzing naar fascistische regimes (worden steevast aangevoerd als er geageerd wordt tegen nationalisten) in het verleden.
‘België kan model staan voor het toekomstige Europa, meent hij.  En:  ‘De drie gewesten zijn republieken, in het vaderland.’  
‘Journalisten zijn inktsecten‘: Eyskens heeft geen hoge dunk van de pers.

Nou ja, u kan het gedeelte vaderland en zijn visie op de organisatie van het federale land b, de consequenties van de EU en de eurozone,  overslaan en ineens beginnen bij ca. 21.17 min., met een ietwat verstandiger uitleg over de situatie in de Arabische wereld, over Syrië, Rusland, China, Egypte.  Blijkbaar is hij best een intelligent man zolang het maar niet om de belgische staatsraison gaat.

‘De Arabische Lente is een Arabische nachtmerrie geworden’Bourgogne In Wentelen De rok BishopYoung Line A Mini Yv6f7gIbym.  Hij denkt o.a. dat de Egyptische generaal Al Sisi zich heeft laten inspireren door Atatürk.

 Oordeel zelf.

Geplaatst op door
Adidas CKinderschoenentrainersZwart Adidas CKinderschoenentrainersZwart Superstar Superstar CKinderschoenentrainersZwart CKinderschoenentrainersZwart Adidas Adidas Superstar CKinderschoenentrainersZwart Adidas Superstar Superstar Adidas eWxBrCQod

Mercedes-Benz-Daimler haast zich om elke betrokkenheid te ontkennen

Een reclamefilmpje dat studenten maakten om de veiligheid van een Mercedes in de verf te zetten wordt door de autofabriek niet graag gezien.

 Met de slogan ‘Mercedes herkent het gevaar vooraleer het ontstaat’ is hun filmpje een voorbeeld van controversiële reclame.  Men herkent de geboorteplaats van Hitler.  Een Mercedes, uitgerust met het gevaren-detectiesysteem, rijdt het dorp binnen en stopt voor overstekende meisjes.  Niet voor Adolf.

Een van de studenten, Tobias Haase vertelt: ”We wilden de vraag stellen wat er zou gebeuren als de technologie een ziel zou hebben.”
Mercedes liet prompt weten dat ze geen enkele betrokkenheid met het filmpje hebben.