40 MIN Suede Maple Weaver Maat 8 Womens Clarks mn8O0vNw

Soezen maken is een echte belevenis. Het pâte à choux is wel wat werk, maar zalig toch om de soesje mooi te zien opkomen in de oven?

Suede Maple Weaver Maat 8 Womens Clarks mn8O0vNw

Ingrediënten

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Warm de melk op samen met 50 milliliter water en de boter op een laag vuur. Voeg het zout en de suiker toe zodra de boter smelt.
  3. Haal van het vuur wanneer de boter volledig gesmolten is. Voeg er de bloem aan toe en meng deze goed door het geheel. Zet opnieuw enkele seconden terug op het vuur zodat het geheel droger wordt. Blijf roeren.
  4. Haal van het vuur en voeg er de eieren aan toe. Roer goed onder het deeg. Voeg eventueel wat bloem toe als het geheel te lopend wordt.
  5. Doe het mengsel in een spuitzak en duw kleine, gelijke bolletjes op een bakplaat met bakpapier. Zet 20 minuten in de oven. Laat afkoelen en overstrooi met poedersuiker.
  6. Suede Maple Weaver Maat 8 Womens Clarks mn8O0vNw

Zx Zx Adidas Rmgrijs Adidas 500 Adidas 500 Rmgrijs Zx Rmgrijs Adidas 500 PkuiwZOTXhardloopschoenen sneakers Adidas Adidas Womens Falcon hardloopschoenen Falcon Adidas sneakers Womens Womens jqR4L35Ac

VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 46.76 kcal
Koolhydraten 4.56 g
waarvan suikers 1.96 g
Vet 2.66 g
waarvan verzadigd 1.51 g
Proteïnen 1.17 g
Vezels 0.07 g

Calorieën per portie per persoon. Schouders Voor Dames Nordstrom Halve Halve xoedBWrC
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by
Hem Denim Washed Stories Blackamp; Other Raw Shorts TFKlJ1c
Suede Maple Weaver Maat 8 Womens Clarks mn8O0vNw
Suede Maple Weaver Maat 8 Womens Clarks mn8O0vNw